Over ons

Wie zijn wij?

U bent opzoek naar een betrouwbare partner waarbij u met een gerust hart uw transport uit handen kunt geven. U wilt dat er met zorg omgegaan wordt met uw producten, uw lading dient netjes afgeleverd te worden bij uw klanten en uiteraard betaalt u enkel de juiste prijs. U verwacht van een samenwerkingspartner toewijding, kennis van zaken en zorg voor de transportlading.

Fast and Solid Logistics

Wij regelen dit graag voor u. Met meer dan 40 jaar ervaring in de transport en logistieke wereld weten wij inmiddels waar we over praten. Binnen de Benelux verzorgen wij voor verschillende partijen het transport, maar ook de logistiek. Ontvangt u een lading maar heeft u nog geen plek? Geen probleem! Wij beschikken over onze eigen opslagruimte en maken graag ruimte voor u.

Door onze centrale ligging midden in het land, het bezit van een eigen onderhoud en reparatiewerkplaats, een uitgebreid wagenpark en de diverse transport zendingen die wij aanbieden zijn wij een partner waar u op kunt bouwen.

Wat mag u van ons verwachten

Naast de ervaring beschikken wij over meer! Zo werken wij volgens bepaalde regels, zijn wij in het bezit van diverse vergunningen en leven wij de Cao van de Beroepsgoederenvervoer na. Onze klanten bestempelen ons als een zeer betrouwbare en meedenkende partij.

Naast de diverse bussen beschikken wij over diverse vrachtwagens (oplegger en trekker), waardoor wij een breed assortiment aan klanten hebben. Wij kunnen de kleine leveringen aan maar ook de grote zendingen binnen de Benelux. Van pakketbezorging tot aan kiepautotransport en van geconditioneerde transporten tot aan berging en autotransport, bij ons bent u aan het juiste adres!

Onderhoud en reparatie eigen wagenpark

Doordat wij ons eigen wagenpark zelf onderhouden in onze eigen garage, kunt u ervanuit gaan dat al uw transporten worden vervoerd volgens de juiste regels. Mocht er onverhoopt toch iets aan één van onze wagens mankeren? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer, zodat uw transport in ieder geval op tijd aankomt!

Diensten

Binnen de Benelux verzorgen wij de volgende transportdiensten:

  • Transport en pakketbezorging
  • Kiepautotransport & recycling
  • Geconditioneerde transporten
  • Berging en autotransport
  • Klein vervoer zoals thuisbezorging van maaltijden